Geplaatst op 24 november 2009 om 10:25

Interne communicatie bepaalt succes


Veel bedrijven vergeten te zorgen voor intern draagvlak. Zorg ervoor dat uw ideeën intern gedragen en opgevolgd worden. Zeker bij grotere organisaties is het lastig om het personeel op de hoogte te houden van het beleid. Door het personeel te betrekken zullen zij zich veel beter inzetten. Wat weer positieve effecten heeft op de resultaten. Intern draagvlak is essentieel voor een succesvolle uitvoering. Hoe bereikt u dat? Met interne communicatie.

Voor meer informatie en de 5 grootste communicatievalkuilen, lees dit artikel.

Wil je als bedrijf snel en eenvoudig intern communiceren? kies dan voor vZine! 

Geplaatst op 12 november 2009 om 09:53

vZine kerst- en nieuwjaarsACTIE!


Maak nu gebruik van onze eenmalige kerst- en nieuwjaarsactie met maar liefst 20% korting. Leuk bijvoorbeeld als kerstboodschap van een CEO naar zijn medewerkers waarbij de CEO zijn medewerkers op een originele manier bedankt voor een succesvol jaar, of juist voor de ongelofelijke inzet in dit roerige jaar.

Maar ook te gebruiken op oudejaarsavond om exact 00.00 uur of op nieuwjaarsdag, om je medewerkers te verrassen met de beste wensen voor 2010!

Voor de exacte prijzen van de kerstactie, klik hier.

Geplaatst op 10 november 2009 om 11:58

Sociale merken hebben weinig last van recessie


Uit het internationale Edelman consumentenonderzoek blijkt dat consumenten kiezen voor merken die goede doelen steunen. Ook al is het niet de goedkoopste keuze. Lees voor meer informatie dit artikel.

Kies je er als bedrijf ook voor om goede doelen te steunen? Via vZine kan je dit heel eenvoudig aan je doelgroep kenbaar maken. Dit via een voicemail waarin je het te steunen doel benoemt. Het is ook mogelijk om via de doorschakeltoets ''press één" aan het eind van de voicemail, de consument te laten doneren. Waarbij u als bedrijf de donatie bijvoorbeeld verdubbelt. Lees meer over onze dienst.

 

Geplaatst op 05 november 2009 om 10:40

Test vZine gratis met uw eigen mobiel!


Vanaf nu kun je via onze site zelf ervaren hoe het is om een vZine te krijgen/versturen. Het is heel eenvoudig je toetst je eigen 06-nummer in, de sms tekst die je in je beeldscherm wil laten verschijnen(maximaal 80 karakters), je kiest het fragment wat je wil horen en versturen maar.....

Klik hier om je eigen vZine te versturen.

Geplaatst op 04 november 2009 om 11:10

Interne communicatie krijgt eindelijk meer prioriteit


Als gevolg van de recessie wordt interne communicatie steeds belangrijker. Door reorganisaties goed te faciliteren, kunnen de communicatieprofessionals direct bijdragen aan het realiseren van het bedrijfsbeleid.

Voor de belangrijkste uitdagingen en hoe je deze uitdagingen aan kan gaan, lees dit artikel.

Geplaatst op 03 november 2009 om 10:10

Vrouwenstem heeft meer overtuigingskracht


Uit onderzoek van Soundbase in samenwerking met de Rijksuniversiteit van Groningen naar de invloed van de sekse van de spreker op de waardering van de boodschap. Wat blijkt: een vrouwenstem is in de meeste gevallen effectiever. Terwijl in de praktijk het meest gebruik wordt gemaakt van mannelijke voice-overs.

Lees voor meer informatie dit artikel.