Geplaatst op 31 juli 2009 om 14:43

Resultaten interne vZine KPN veelbelovend


De vorige week verzonden vZine naar de medewerkers van KPN is door de medewerkers goed ontvangen. Uit de eerste resultaten blijkt dat maar liefst 85% van de ontvangers het bericht hebben afgeluisterd. Gemiddeld is het bericht daarnaast voor 75% beluisterd wat eveneens een opvallend hoog resultaat is.

Het bericht had een lengte van 2 minuten en 13 seconden en ging over de halfjaarcijfers van KPN. De CEO van KPN, Ad Scheepbouwer, had het bericht zelf ingesproken. Wil je meer info over dit traject, mail dan naar diederik@vzine.nl.
Geplaatst op 26 juli 2009 om 13:53

vZine voor interne communicatie


KPN heeft als eerste het nieuwe vZine platform gebruikt om haar medewerkers te informeren over de op donderdag 23 juli gepresenteerde halfjaarcijfers. De CEO van KPN, de heer Ad Scheepbouwer, heeft een kleine tienduizend medewerkers een voice mail gestuurd met daarin een toelichting op de cijfers.

De voicemail werd afleverd bij de KPN medewerkers dmv een sms notificatie (u heeft een voicemail ontvangen van Ad Scheepbouwer over de halfjaarcijfers, bel 1233 om af te luisteren). De vermelding van zijn naam in de sms tekst zorgt voor een extra stimulans bij de ontvangers om het bericht af te luisteren.