Geplaatst op 24 september 2009 om 11:26

Focus op interne en externe communicatie, ook na-de-CRISIS!


Een recent onderzoek door McKinsey laat zien dat optimale communicatie, zeker nu in tijden van crisis, van levensbelang is; zowel voor werknemers als werkgevers. Maar ook na de crisis blijft dit een belangrijk focus punt. In deze column nog meer operationele TIPS voor na de crisis.

Geplaatst op 23 september 2009 om 11:56

Met vZine kan je snel en simpel inspelen op de trend: Interne Communicatie


Interne Communicatie en social networks zijn de grote trends volgens de Europese pr professionals. Dat blijkt uit de European Communication Monitor 2009. Lees voor meer informatie dit artikel.

vZine is snel en simpel in te zetten voor de interne communicatie. Lees meer over ons
product.

Geplaatst op 22 september 2009 om 12:01

vZine als tool om HR- en Communicatie aan elkaar te binden


Uit een online survey onder HR- en communicatieprofessionals in Nederland blijkt dat beide vakgebieden nauwer met elkaar samen moeten werken. Dit om bestaande en toekomstige medewerkers te informeren, te motiveren en aan de eigen organisatie te binden. Bekijk het volgende artikel.

vZine kan als tool dienen om HR en Communicatie aan elkaar te binden. Lees meer over ons product.

Geplaatst op 17 september 2009 om 17:46

vZine rijdt milieubewust naar de klant!


Voor de deur van vZine staat tegenwoordig een elektrische auto. Met een eigen tankstation (laadpunt) voor de deur is de aanschaf van de auto ideaal voor de oprichters van vZine. Ideaal om zo op een energie zuinige manier op bezoek te gaan bij de klant. Bekijk voor meer informatie dit filmpje of artikel.

Geplaatst op 10 september 2009 om 16:42

Arbo Unie houdt haar managers persoonlijk op de hoogte met een vZine


Maandagochtend 7 september heeft ook de Arbo Unie gebruik gemaakt van vZine. De filiaalmanagers van de Arbo Unie werden geattendeerd op de nieuwe commercial middels een voicemail en konden deze commercial direct beluisteren.

Op deze manier werden de managers, persoonlijk op de hoogte gesteld.